U treft bijzondere versunits aan, met veel dagverse producten. De meeste producten kunt u kant en klaar kopen om mee te nemen en thuis op te eten. Ook kunt u gerechten kopen om te eten op het centrale horecaplein of gewoon onderweg.

De lijst van deelnemende ondernemers groeit nog steeds. Wekelijks komen er nieuwe namen van ondernemers met verrassende producten bij.

Alep

  • Alep gerecht
  • Alep ondernemers
  • Alep gerecht 2
Jabreel en Lina Calayji, oorspronkelijk afkomstig uit Syrië, staan te trappelen om u kennis te laten maken met de rijke keuken van hun land. De keuken van Syrië is een smeltkroes van de vele keukens uit de landen rondom de Middellandse Zee. Heerlijke gerechten met invloeden uit Italië, Griekenland, Turkije en Syrië. Een bijzonder gevarieerde keuken met seizoensgebonden gerechten. U treft er eenvoudige pizza’s en pasta’s aan, maar ook producten als houmous, tabouli, en brughel. Een gezonde keuken die u versteld zal laten staan.

Website: www.alep.nl

Warung Enak

  • warung_enak_gerecht
  • warung_enak_ika
In het Indonesisch betekenen deze woorden: ‘winkel met lekkers’. En dat is precies wat Ida en Ika u gaan laten ervaren. In deze Indonesische toko vindt u authentieke, handgemaakte verse Indonesische snacks. Daarnaast verwennen zij u dagelijks met een wisselende verse dagschotel. Originaliteit, kwaliteit en smaak gaan samen met een aantrekkelijke prijs. De traditionele gerechten in een modern jasje.
Warung Enak doet ook aan catering.
Ida en Ika begroeten u met: Selamat Datang! Welkom!

warung-enakWebsite: www.warungenak.nl
Fb pagina: www.facebook.com/warungenakveldhoven.nl

Saheb’s lekker eten

De vrolijke chef-kok van ‘Saheb’s lekker eten’ komt oorspronkelijk uit British Guyana, en heeft vanaf haar 9de jaar in Suriname gewoond. Suriname is een meltingpot van culturen en die verrassende mixen proef je terug in het eten. De nadruk ligt op mixen en matchen. De verse gerechten hebben een Surinaamse basis maar met invloeden uit Britisch Guyana. De Chef geeft haar eigen interpretatie aan deze heerlijke gerechten. Zo heeft de kerriepoeder die gebruikt wordt een special samenstelling en wordt gehaald uit Amsterdam en worden de loempia’s niet in olie gebakken maar in de oven.
Alle producten van ‘Saheb’s lekker eten’ zijn 100% halal.
‘Saheb’s lekker eten’ kan ook de catering voor uw feestje verzorgen.

Website: www.Saheb’slekkereten.nl
Facebook: saheb’slekkereten

Bottle shop

  • bottleshop_bieren
Daniel laat u graag kennismaken met bijzondere bieren en wijnen. Sommigen bieren zijn exclusief verkrijgbaar in de regio. De bieren zijn kleinschalig gebrouwen bij ambachtelijke brouwerijen, geen massaproductie, maar met aandacht en liefde voor het gerstenat. In de kleine maar gezellige Bottleshop treft u naast 200 soorten speciaal bieren, ook heerlijke wijnen aan. Zonder uitzondering kwaliteitswijnen uit zowel de ‘oude’ als de ‘nieuwe wereld’. En voor iedere beurs iets.
In de Bottle shop kunt u ook een heerlijk biertje of wijntje kopen om op uw gemak te proeven op het gezellige horecaplein.

logo_bottle-shop_veldhoven_03_bgblauw

Website: www.bottleshop-veldhoven.nl
Facebook: bottleshopveldhoven

WahRe Wah Catering

Jaweed gaat u verrassen. Het echte India en Pakistan bij u om de hoek. Eindelijk een echte Indiase curry, gewoon te koop in Veldhoven. Origineel Indiase en Pakistaanse gerechten en snacks. Na jarenlang de bewoners van Den Haag en omgeving verwent te hebben met zijn verse en overheerlijke menu’s is het nu de beurt aan Zuid-Nederland. De passie van Chef-kok Jaweed is het creëren van eten dat alle zintuigen prikkelt. Jaweed heeft zowel vegetarische als niet-vegetarische gerechten. Catering voor kleine en grote partijen is mogelijk. Om zoveel mogelijk mensen met dit fantastische eten kennis te laten maken zijn de prijzen zeer concurrerend, want: ‘Our motto is to Make You Happy’

Website: www.wahrewah.nl
Fb pagina: www.facebook.com/wrwcatering/

Severinus

Severinus is dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Primair voor mensen met een verstandelijke en meervoudige beperking. Wij hechten veel waarde aan de eigen regie van de cliënt en een passende leef-en werkomgeving. Een samenwerking met Markthal Kromstraat past perfect bij Severinus. Wij zijn zeer vereerd dat onze cliënten de kans krijgen om te participeren in de Veldhovense maatschappij. Dit geeft onze cliënten het gevoel dat ze erbij horen en iets kunnen betekenen in Veldhoven. Als regelmatige klant in de Markthal Kromstraat kunt u onze cliënten o.a. tegenkomen in de horeca.

Website: www.severinus.nl